Syleile tulevaisuutta käyttämällä 5 upeaa matkailusovellusta, jotka lisäävät seikkailuihisi

Matkustatko paljon vuoden aikana? Jos pidät matkustamisesta, saatat nauttia joistakin näistä liittyvistä sovelluksista, jotka auttavat sinua muutamissa eri asioissa, joten tarkastelemme nopeasti joitain laadukkaita ja puhumme siitä, kuinka ne hyödyttävät seikkailujasi.

HostelWorld.com

On olemassa valtavia sovelluksia, kuten Airbnb, joiden avulla voit varata huoneita kaikkialla maailmassa, mutta jos haluat matkustaa halvalla, HostelWorld.com-sovellus on paras vaihtoehto. Voit silti varata huoneita kaikkialta maailmasta, paitsi että voit löytää erittäin halpoja asumishuoneita, joissa on edelleen esimerkiksi oma kylpyhuone ja Wi-Fi. Kun olet luonut tilisi, on erittäin helppoa varata huone muutamassa minuutissa, ja sinun tarvitsee vain maksaa pieni talletus, ja loput maksetaan, kun rokkaat guesthouseen.

Pin Drop

Kun saavut uuteen kaupunkiin, olen varma, että sinulla on jo luettelo paikoista, joissa haluat vierailla. Voit virtaviivaistaa prosessia lataamalla Pin Drop -sovelluksen, koska se antaa sinulle mukautettavan kartan ja voit pudottaa nastat kaikkien paikkojen viereen, joissa haluat vierailla. Se auttaa myös sinua selvittämään helpoimman tavan navigoida niiden ympärillä. Jos löydät jotain erityistä, voit myös pudottaa merkin, jotta muistat tarkan sijainnin ja voit palata sinne milloin haluat.

TravelSafe Pro

Matkustaminen ympäri maailmaa on seikkailu, joka on hyvä asia, mutta siinä on varmasti haittansa. Mitä teet, jos sairastut ja tarvitset apua? Toivottavasti se ei koskaan pääse siihen vaiheeseen, että et pysty kävelemään itse lääkäriin, vaan lataa TravelSafe Pro -sovellus varmuuden vuoksi. Se antaa sinulle luettelon hätänumeroista lähes kaikissa maailman maissa, joten olet aina varautunut hätätilanteisiin.

Täydellinen maailmankello

Kun lennät maasta toiseen, on joskus vaikea seurata aikaa ja saatat jäädä paitsi tärkeistä asioista, kuten bussi- ja junamatkat. Vaikka kaksi maata olisivat lähellä toisiaan, ne toimivat joskus eri aikoihin, joten poista mahdolliset vaivat lataamalla Perfect World Clock -sovellus. Voit myös asettaa erilaisia ​​kelloja aloitusnäytöllesi, mikä on kätevää, kun yrität pitää yhteyttä perheeseen kotona, jotta et herätä heitä.

Sunscreen Reminder Pro

Tiedän, että näytät seksikkäämmältä ruskettuna, mutta yritä muistaa, että ihosyöpä ei ole seksikästä ja jos käytät väärin aurinkoa, se voi tulla takaisin kummittelemaan sinua. Vaikka olisit viinitilaretkillä tai vaellusretkillä, sinun on silti käytettävä aurinkovoidetta säännöllisesti. Sinun ei tarvitse vain pukea sitä, kun makaat puolialasti rannalla, joten Sunscreen Reminder Pro -sovellus auttaa sinua varmistamaan, että et koskaan unohda käyttää sitä. Saatat ajatella, että sovellus on ärsyttävä, mutta se voi mahdollisesti pelastaa henkesi ja estää sinua päätymästä nahkaiseen kasvoon.

Kaikki on muuttunut

Kun ihmiset matkustivat aiemmin, he vain hyppäsivät lentokoneeseen ja toivoivat parasta, mutta tekniikka on hieno asia, ja joistakin näiden sovellusten ominaisuuksista on hyötyä, kun olet tien päällä. Jos haluat elää menneisyydessä, se on hyvä, mutta jos haluat omaksua tulevaisuuden, sinun on tarkistettava ne.

Comments are closed.