Parhaat kannettavat ja kuljetettavat pelilaitteet

Jos pidät heidän pelaamisestaan, saatat huomata, että se on hyödyllinen tapa viihdyttää itseäsi liikkeellä ollessasi. Varmasti useimmilla todellisilla pelaajilla on jonkinlainen suuri pelikonsoli (pelitietokone, jossa kaikki laulavat ja tanssivat) ja/tai sinulla saattaa olla kotonasi pelikonsoli.

Mutta vaikka nämä saattavat olla ihanteellisia vaihtoehtoja “vakavampaan” pelaamiseen, se ei tarkoita, että joskus et tarvitse jotain kevyempää ja kannettavampaa. Kun olet matkoilla töihin, kun olet matkalla aurinkoiseen lomakohteeseen tai kun matkustat kumppanisi kanssa muuttaaksesi kotiin… kannattaa hankkia jotain, jolla voit leikkiä tien päällä.

Mitä vaihtoehtoja sinulla on?

Katsotaanpa…

Vaihtoehto 1: Matkapuhelin

Mobiilipelaaminen on nykyään kehittynyt niin pitkälle, että se on todellakin aikasi ja huomiosi arvoista: jopa vakavana “hardcore”-pelaajana. Siellä on nyt paljon pelejä, joilla on korkeat tuotantoarvot ja jotka kilpailevat mitä tahansa PC:lle tai konsoleille saatavilla olevaa peliä. Näihin lukeutuvat kaikenlaiset 3D-avaruusampujat, tutkimuspelit ja melkein kaikki mitä voit kuvitella. Itse asiassa monet klassiset pelit, joista nautit konsolilla, saavat toisen tulonsa mobiililaitteella, jolloin voit kokea uudelleen pelien loistovuosia. Indie-peliskene on myös vaikuttava täällä.

Mobiililaitteiden ongelmana ovat usein kosketusnäytön säätimet, mutta voit kiertää sen käyttämällä Bluetooth-peliohjainta tai jopa näppäimistöä. Näyttö on vielä hieman pieni, mutta sen lisäksi täällä on paljon nautittavaa.

Vaihtoehto 2: Android-pohjaiset alustat

On myös useita Android-pohjaisia ​​pelialustoja, jotka eivät ole matkapuhelimia tai tabletteja. Yksi esimerkki on Razerin Shield. Tämä on loistava laite, joka antaa sinulle oikean ohjauslevyn sisäänrakennetulla näytöllä. Ehkä vaikuttavin on kyky suoratoistaa pelejä tietokoneeltasi.

Huonoja puolia ovat pieni näyttö, rajoitettu tuki ohjaimelle ja vaadittava WiFi-yhteys, jos haluat suoratoistaa. Jos muutat kotiin ja olet matkustajana, kun siirrät tavaroita Ei ole niin hienoa, jos olet metrossa…

Vaihtoehto 3: Pelikannettava

Nyt puhumme. Oikea pelikannettava pystyy käsittelemään kaikkia pelejä melkein mistä tahansa pöytätietokoneesta. Löydä jotain, jossa on i7-prosessori ja vähintään 8 gigatavua RAM-muistia, niin voit pelata useimpia nykyaikaisia ​​pelejä. Ne menevät kuitenkin myös korkeammalle, ja voit jopa katsoa jotain 4K-näytöllä. Ainoa haittapuoli on, että nämä tavarat ovat suuria ja raskaita… et voi vain pistää yhtä pussiin ja unohtaa sitä.

Vaihtoehto 4: Kannettavat pelikonsolit

Sitten on harkittava PSP Vita ja Nintendo 3DS, joissa molemmissa on laaja valikoima ladattavia pelejä ja fyysisiä pelejä, joita voit ostaa kaupoista. Nämä ovat hauskoja, ja ne on suunniteltu erityisesti liikkeellä oleviin pelaamiseen, vaikka ne keskittyvätkin enemmän “purukokoisiin” peleihin, joihin voit uppoutua ja joista voit tehdä niistä sopivampia lyhyemmille matkoille.

Comments are closed.