Ilahduta silmiäsi viidellä upealla puutarhanhoitolaitteella, joista saatat olla kiinnostunut

Puutarhasi saattaa näyttää nyt yhtä hyvältä kuin koskaan, mutta tiedän, mikä voisi auttaa sinua tekemään siitä paljon paremman. Ihaile näitä puutarhalaitteita ja katso, voitko kuvitella niitä takaovesi ulkopuolella.

Slate etiketit

Kun ihmiset kasvattavat kasveja, he pitävät joskus pieniä tarroja maassa viereensä, jotta he muistavat nimet. Jos olet koskaan nähnyt sitä ennen, tiedät, että se ei näytä kovin houkuttelevalta ja se voi helposti pilata kukkien ulkoasun. Paljon houkuttelevampi tapa merkitä kasveja on käyttää joitain näistä liuskekivitarroista. Ne tuovat välittömästi ripauksen tyylikkyyttä kukkapenkkiisi, sillä liuskekivi näyttää hyvältä, vaikka se ei olisi katolla, ja voit kirjoittaa kasvien nimet muistiin pestävällä tussilla.

iScape

Tarvitset iPhonen käyttääksesi iScapea, koska se on loistava maisemointisovellus, joka auttaa sinua rakentamaan täydellisen puutarhan. Aloita prosessi sinun tarvitsee vain ottaa valokuva tietystä puutarhasi alueesta, johon aiot lisätä. Sitten voit lisätä sovelluksella paljon kohteita, jotta saat hyvän käsityksen siitä, miltä ne näyttävät tosielämässä. Jos olet tyytyväinen luomuksiisi, sinun tarvitsee vain ostaa tuotteet herättääksesi virtuaalikuvasi henkiin.

Honda Miimo

Muistatko ne aurinkoiset sunnuntaiaamut, jolloin otit ruohonleikkurin pois heti sängystä noustessasi, jotta voit herättää naapurisi leikkaaessasi nurmikkoasi? Ne päivät voivat olla takanasi Honda Miimon takia. Se on robottiruohonleikkuri, joka ei tarvitse apuasi, sillä se ajaa ympäriinsä leikkaamalla ruohoa itse. Sinun on ensin kytkettävä se päälle, mutta sen jälkeen voit rentoutua ja antaa tekniikan tehdä kaiken kovan työn puolestasi.

Kasvien yrttien kuivausteline

Kasvatatko itse ihania yrttejä puutarhassa? On jotain erityistä siinä, että voi poimia omia yrttejäsi ruokaan, ja se on syy siihen, miksi niin monet ihmiset haluavat kasvattaa niitä. Jos etsit ratkaisua niiden kuivaamiseen, sinun kannattaa kääntyä tämän kuivaustelineen puoleen, sillä se on valtava ja siinä on kahdeksan kerrosta. Sisään mahtuu paljon erilaisia ​​yrttejä, lisäksi se on kokoontaitettava ja taittuu pois, kun et tarvitse sitä, joten se ei vie tilaa kotonasi.

Väliaikainen hirvimiekkailu

Joskus peurat voivat aiheuttaa sinulle paljon vaivaa, jos ne löytävät tiensä puutarhaasi, mutta voit aina estää sen tapahtumasta pystyttämällä väliaikaisen aidan. Et tietenkään halua rakentaa mitään pysyvää, koska se voi pilata näkymäsi, mutta tiettyinä aikoina vuodesta peurat muodostuvat ongelmaksi ja voit ratkaista sen nopeasti heittämällä aitaasi ylös. Sitten sinun tarvitsee vain vatkata se alas ja säilyttää se pois, kunnes sinun täytyy tuoda se takaisin ulos.

Comments are closed.