5 tee-se-itse-kotikorjaustyötä, joita sinun pitäisi ehkä välttää hinnalla millä hyvänsä

Tee-se-itse on hauskaa ja töiden tekeminen yksin voi olla tyydyttävää, mutta on joitakin vaarallisia töitä, joista sinun kannattaa pysyä poissa. Aiomme tarkastella niitä, jotta voit pysyä turvassa ja jos et huomioi neuvoja, leikit tulella.

Sähkö voi tappaa

Sinulla on oltava pätevyys tehdäksesi kaikki kodin sähkökorjaukset. He eivät aseta tätä vaatimusta, koska he haluavat sinun tuhlaavan rahaa sähköasentajan palkkaamiseen. Kyse on vain siitä, etteivät he halua sinun kuolevan. Sähköiskun saaminen kotona ei ole sama asia kuin sähköaidan koskettaminen vahingossa. Virta repii sinut osiin, joten vaikka katkaisisit pääkatkaisijan ennen töihin lähtöä, sinun on kysyttävä itseltäsi, kannattaako rahan säästäminen vaarantaa henkesi.

Älä koske asbestiisi

Näet tämän todennäköisemmin vanhoilla ullakoilla, ja se makaa lattiallasi auttaakseen pitämään kotisi eristeenä. Kun aloimme käyttää sitä jokaisessa kodissa, emme tienneet, että se oli erittäin myrkyllistä ja se voi vahingoittaa kehoasi vakavasti nieltynä. On paljon helpompaa vain pysyä erossa tavaroista ja antaa asianmukaisilla henkilösuojaimilla varustettujen ihmisten hoitaa ne. Jos sinulla on asbestikattoja vanhoissa rakennuksissa, sinun tulee myös pysyä kaukana niistä, koska se on tyhjennettävä tietyllä tavalla.

Et halua pudota

Kun katsot kattoasi ja huomaat tiilien puuttuvan, tiedän, että on houkuttelevaa kiivetä ylös tikkaita vaihtamaan tiili. Tikkaat ylös kiipeäminen on vaarallista, mutta jos sinun on aloitettava venytteleminen yläosasta puuttuvan laatan korvaamiseksi, on paljon suurempi mahdollisuus kaatua ja satuttaa itseäsi. Katolta putoaminen ei ole mukavaa, joten jos sinulla on kattoongelmia, on parempi jättää se henkilöille, joilla on kokemusta korkealla työskentelystä ja asianmukaiset turvavarusteet.

Vesi on täyttä tuskaa

Jos olet työskennellyt veden kanssa ennen, tiedät, että se on yksi vaikeimmista ihmisen tuntemista aineista, koska jos on olemassa tie ulos, se pääsee ulos. Tämä tarkoittaa, että sinun tulee välttää putkityötöitä kotona sen yksinkertaisen tosiasian vuoksi, että saatat aiheuttaa tarpeettoman vuodon, jos et tee työtä kunnolla. Vuoto voi aiheuttaa paljon enemmän vahinkoa ja lopulta maksaa sinulle paljon rahaa pitkällä aikavälillä, joten voit vapaasti korjata uima-altaan aidan, mutta jätä uima-altaan putket hyvin rauhaan.

Kaasu on pitkälti sama asia

Kaasu on täsmälleen sama kuin vesi, koska se löytää tiensä mistä tahansa, joten kun sotket korjaustyösi, annat kaasun päästä kotiisi. Olen varma, että minun ei tarvitse kertoa sinulle, kuinka vaarallista tämä on ja miksi sitä tulisi välttää hinnalla millä hyvänsä. Jotkut laitteistasi voivat olla kytkettyinä kaasuputkiin, joten älä sekoita niitä. Hiilimonoksidimyrkytys tappaa paljon ihmisiä joka vuosi, etkä halua tulla tilastoksi epäonnistuneen tee-se-itse-työn takia.

Comments are closed.